We Singing Colors revine cu un concert în Club Control din București pe 22 noiembrie!

Formulă nouă de live, piese noi și probabil ultimul concert de anul acesta.
Acces: 15 lei | Bilete online: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-we-singing-colors-at-control-club-22-noiembrie-2017

We Singing Colors este o formație indie pop-folk din București, înființată în 2011.

Îi puteți recunoaște după refrenul de la “Good days, bad days (https://goo.gl/hCg1kT)”, fluieratul care se aude încă de când au lansat primul album în 2014, intitulat “Made of wool, made of Heavy Metal” (https://goo.gl/xobKBm).

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova. Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, un live într-o pădure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei 6 ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la “creepy”-ul “Cântec de seară” (https://goo.gl/BMXqq2) regizat de Hypno până la plutitorul “Get up slowly” (https://goo.gl/tDm2eT), sau de la socialul “Destiny” (https://goo.gl/uJEbWD), până la zgomotosul “Out of the city” (https://goo.gl/ECfPfF).

Youtube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/videos
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors
Instagram: https://www.instagram.com/wesingingcolors/

Share This