Duo-ul bucureştean We Singing Colors pleacă într-un turneu de promovare în Japonia, Africa şi UK în această vară, după ce au revenit recent dintr-o cursă prin Spania, unde au susţinut concerte în Castellon şi Valencia.

Roxana Niculae şi Andrei Haţegan vor pleca spre Tokyo şi Yokohama, începând cu 5 iunie, unde vor susţine 5 concerte de club şi un workshop muzical la un colegiu, unde vor fi asistaţi de trupe locale. Ulterior, în luna iulie, cei doi vor ajunge în oraşul Sfax din Tunisia, unde vor petrece zece zile muzicale, în compania celor de la Artists Sans Frontiers pentru a realiza un videoclip şi a participa la workshopuri muzicale cu artişti locali, totul culminând cu un concert în ultima zi.

În luna august We Singing Colors se va întoarce în Anglia, a doua oară anul acesta, pentru a lua parte la festivalul WILDERNESS din Oxford, unde vor cânta pe 4 august, plus alte concerte în Londra şi împrejurimi.

Toamna vine cu veşti bune şi ea, pentru că cei doi se pregătesc să lanseze cel de-al doilea album, în prezent trupa ocupându-se de înregistrări.

În România, formaţia poate fi văzută pe 18 mai la Bucureşti, la Bram Stoker Pub, alte date de concerte urmând să fie confirmate curând.

We Singing Colors a început ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi (Day for my eyes: https://goo.gl/pCNUDP) în pădure (Say you’re mine: https://goo.gl/hmWWGn) sau în Turnul Sfatului din Sibiu (Good Days, Bad Days: https://goo.gl/4Mz0kD).

În 2014 au lansat primul lor album “Made of wool, made of heavy metal”, fapt care le-a deschis drumul către și mai multe concerte in cluburi si la festivaluri din România, dar și în Marea Britanie, India, Spania, Moldova și Bulgaria, având peste 200 de concerte până în prezent.

Începând cu anul 2014, melodia “Good Days, Bad Days” (https://goo.gl/pyi32e) a devenit coloana sonoră a unei reclame atât în România cât și în Georgia, aducand un plus de popularitate trupei.

Câteva din melodiile lor au fost difuzate la radio-uri independente din UK, USA, Canada, Italia și incluse în Music Alliance Pact, o compilație internațională cu piese alese de The Guardian și alte 35 de publicații de muzică.

În 2016 We Singing Colors au fost invitați la BALCONY TV (https://goo.gl/49RH0r) și SOFAR SOUNDS (https://goo.gl/RNA4PX), două platforme internaționale, extrem de potrivite și apreciate pentru scena indie /alternativă.

Contact:
wesingingcolors@yahoo.com
Www.facebook.com/wesingingcolors

Share This