Direct din Londra în Club Control, formaţia bucureşteană We Singing Colors lansează oficial noua piesă, “Destiny”. Reprezintă o premieră pentru trupă, fiind primul cântec înregistrat şi produs integral în Londra, la Milk Studios şi NMP Studios.

Lansarea videoclipului are loc marţi, pe 15 martie, în club Control.

“Am compus “Destiny” ca să nu uităm niciodată că trebuie să încercăm să facem tot ce visam. Că indiferent de rezultat sau de ce spun alţii, fiecare din noi ar trebui să aibă libertatea de a fi aşa cum vrea. Tot glumeam, cum ar fi să mergem să înregistrăm piesa în Londra, “Da, sigur, sigur”. Până într-o zi când am făcut planul pe hârtie, am început să contactăm câţiva oameni şi nu mai părea o idee atât de absurdă”, declară Roxana Niculae.

We-Singing-Colors-marAşa au ajuns la Milk Studios (www.milkstudioslondon.com) şi NMP Studios (www.nmpstudios.co.uk) în Londra, unde au înregistrat şi co-produs piesa, alături de Tom Aitkenhead şi Andrei Nicula. De mix & master s-a ocupat Tom Aitkenhead, cunoscut mai ales pentru colaborările lui cu Bloc Party, The Maccabees, Orbital, Babyshambles, Robert Smith / The Cure, Mystery Jets, George Ezra, Laura Marling, We Are Scientists.

Melodia “Destiny” poate fi ascultată începând de azi pe platformele digitale:
Itunes 
Deezer
Soundcloud

Pe 15 martie, We singing Colors va invită în Club Control pentru lansarea videoclipului, regizat de Mihai Dragolea, câştigător în 2015 al Marelui Premiu la Docuart. Colaborarea cu tânărul regizor Dragolea a început de anul trecut, odată cu realizarea clipului “Bridal Hands”.

Eroii videoclipului vor fi câţiva copii de la Clubul de Educaţie Alternativă, pornit din iniţiativa Fundaţiei Policy Center for Roma and Minorities. De peste 5 ani, Clubul ajută la construirea unui spaţiu creativ pentru a sprijini copiii din comunitatea marginalizată din Ferentari. Pentru a le spune că visele lor pot deveni realitate şi pentru a crea o lume cât mai aproape de aşteptările şi potenţialul lor. Aşa s-au şi cunoscut, când formaţia a susţinut un concert la expoziţia foto a copiilor.

La concertul de lansare din Control, alături de We Singing Colors vor urca pe scenă invitaţi speciali şi nu vor lipsi piese în prima audiţie de pe viitorul album.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/927001147348029/

Ne vedem miercuri, 15 martie, în Club Control!

We Singing Colors este o formaţie indie-pop din Bucureşti. În 2014 a lansat primul album “Made of wool, made of heavy metal”.
Pe cei de la We Singing Colors îi puteţi găsi atât la concerte acustice în spaţii neconvenţionale, cât şi pe scene de Festival. Au cântat în toate oraşele mari din România, dar şi în Chişinău (Moldova), Sofia (Bulgaria) şi Chennai (India).

Linkuri:
Official site: http://wesingingcolors.com/
Facebook: https://www.facebook.com/wesingingcolors/
Youtube:  https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/videos
Instagram: https://www.instagram.com/wesingingcolors/
Bandcamp: http://we-singing-colors.bandcamp.com/
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Concertele următoare: http://bandsintown.com/WeSingingColors?came_from=234

Share This