Link video: https://youtu.be/CLTHY6sFdiM
Link audio: https://www.dropbox.com/s/ekj82ttlwlam3wg/Get%20Up%20Slowly.mp3?dl=0

“Cântecul a fost compus ca un reminder pentru noi, dar nu numai, să ne aducem aminte că nu suntem singurii fraieri din oraș și că de cele mai multe ori ține doar de noi să mergem mai departe. Să ne ridicăm după fiecare lovitură și să ne ducem la capăt misiunea, aia care nu ne dă pace să dormim și ne macină zi de zi. E pentru alter ego-urile noastre leneșe cărora le dăm un șut în fund și le punem la treabă. Preferabil de ascultat dimineața, ca să știi cum iți așterni ziua.”

Videoclipul cantecului a fot filmat pe peliculă și se vrea a fi un tribut adus videoclip-urilor vechi care ne-au bucurat și inspirat de-a lungul anilor.

We Singing Colors e o formație indie pop – folk din București, România. A început ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu.

Trupa, formată in prezent din Andrei Hațegan (voce principală, chitară acustică) și Roxana Niculae (voce principală, clapă), a lansat primul album în 2014, “Made of wool, made of heavy metal”, iar anul acesta pregatește al doilea material, de pe care va face parte și “Get up slowly”.
Pe langă concertele din țară, We Singing Colors au cântat anul acesta în UK, Spania și Japonia, iar în august vor cânta în UK, la Easter Garden / Londra și la festivalul Wilderness, Cornbury Park, Oxfordshire. În București pot fi vazuți live pe 14 iulie la Food Hood / Lipscani.

VOLTA Records este o casă de discuri independentă, proaspăt apărută pe piața din România, care are ca misiune susținerea, publicarea și promovarea artiștilor independenți locali.

Share This