Jazz, funk, electro – aceasta este muzica ce va acompania Whisky Fest 2016, care îi va avea ca invitați pe Cantaloop Band, Jurjak, Helen și Otherside.

PROGRAM

Joi, 10.11.2016, 17:00 – 00:00, ora 21.00 Cantaloop Band
Vineri, 11.11.2016, 16:00 – 00:00 ora 21.00 Jurjak
Sambata, 12.11.2016, 16:00 – 00:00, ora 20.00 Helen, ora 21.00 Otherside
Joi și vineri concertele vor începe de la ora 21.00 iar sâmbătă de la ora 20.00.

afis-wf2016Despre Cantaloop

Cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub deja consacrata titulatură CANTALOOP, vor explora într-o manieră jazz sau funk  non-conformistă hituri celebre.

Muzica lui Stevie Wonder sau Miles Davis va fi interpretată alături de saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Kiba Dachi, muzician de calibru,  Claudiu “Nașu” Purcarin, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Marius Andronache, vocal și pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborari celebre, și – nu în ultimul rând – probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

Facebook: https://www.facebook.com/cantaloopband

Despre Jurjak

Stilul muzical abordat de Jurjak este electro-blues, iar piesa “Șoapte” de pe albumul său de debut “Lemon BLUEs” a reprezentat o revelaţie a muzicii autohtone. Albumul va fi lansat oficial în data de 16 noiembrie și cuprinde influenţe blues, electro, psihedelic şi rock.

Alături de Jurjak, pe scena Whisky Fest vor urca Daniel Olteanu – tobe (mix şi master), Narcis Axinte – bass, Dan Minel Stoica – chitară.

Facebook:  https://www.facebook.com/MrJurjak

Despre Helen

Helen este una din cele mai cunoscute voci jazz ale momentului, care prin proiectul ei solo explorează și forțează limitele electro-pop-ului. Helen înseamnă un sound aparte, puternic şi emoţional, asamblat din versuri poetice, synth-uri electronice, efecte vocale şi procesare digitală. 

Facebook: https://www.facebook.com/Helen.Music.Helen/

Despre Otherside

Otherside este un proiect născut la București, cu o muzică plină de suflet, libertate și sonorități electro. Un mix fin de soul si downtempo, tente suave electronice, un strop de experimental, o nouă directie – asta înseamnă trupa OTHERSIDE.

Componeță:

  • Viky Red – Voce / Keyboards
  • Andi Petreanu – Ableton Live
  • Radu Anghel – Bass
  • Hanes Radu – Tobe

Facebook: http://facebook.com/othersidemusicofficial

Reguli de acces:

ACCESUL PERMIS DOAR PERSOANELOR PESTE 18 ANI. ORGANIZATORII ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A INTERZICE ACCESUL PERSOANELOR ÎN STARE EVIDENTĂ DE EBRIETATE

Organizatorii roagă pubicul să nu vina la festival cu următoarele obiecte:

  • sticle și pahare de sticlă, conserve,
  • mâncare sau băuturi de orice fel,
  • artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

Este permis accesul cu orice tip de aparate foto/video.

În cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi și mâncare, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane.

Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.

La intrarea în spațiul festivalului – și după validarea biletului sau abonamentului – participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pentru întreaga zi, în cazul biletelor de o zi sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor în afara punctelor de vânzare autorizate. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfășoara astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 1000 de persoane în același timp, în zona de festival. 

Prima ediție a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmură, în perioada 10 – 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat în întregime uneia dintre cele mai apreciate băuturi ale tuturor timpurilor – whisky-ul.

Festivalul va aduce într-un singur loc peste 100 de etichete de whisky, într-o mare diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități cu o vechime mare, unele în premieră absolută în România.

Lista completă de etichete poate fi găsită pe www.whiskyfest.ro

Prețul unui bilet pentru prima vizită la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participării și va include și un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizită, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea prețul de 70 de lei.
Biletele de 39 lei și abonamentele se pot cumpăra din Rețeaua IaBilet.ro și în fiecare zi de eveniment la intrare, într-un număr limitat.

Biletele de 20 de lei se vor găsi doar la intrate și vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioară, pe care recomandăm doritorilor să îl păstreze.

Whisky Fest 2016 este un eveniment organizat de The Whisky Club, Live Pro și Mixtopia.ro. 

Eveniment exclusiv 18+, ținuta recomandată fiind smart casual.

Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania

Eveniment recomandat de Vice.com

Share This