Primul festival din România dedicat iubitorilor de băuturi fine și cu tradiție prezintă cea de-a doua ediție a evenimentului, ce va avea loc în perioada 17 – 19 noiembrie la Casa Presei, Sala de Marmură.

Festivalul va aduce într-un singur loc peste 150 de etichete de whisky, într-o mare diversitate de arome și gusturi, de la sortimentele cele mai populare până la rarități cu o vechime mare, unele în premieră absolută în România.

În cadrul evenimentului, pasionații de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele câteva zeci de branduri ce vor participa la festival. În plus, față de ediția din 2016, patru noi importatori și-au anunțat prezența în festival, cu o serie de etichete inedite. Lista completă a participanților va fi anunțată în cel mai scurt timp.

Whisky Fest  se adresează tuturor celor care apreciază calitățile unui whisky adevărat și doresc să deguste atât o băutură fină, cât și povestea din spatele acesteia. Astfel, în cadrul evenimentului, vor avea loc mai multe sesiuni de mentoring, cu experți și ambasadori de brand din țară și de peste hotare, pregătiți să spună poveștile nemaiauzite din spatele etichetelor pe care le reprezintă.

Evenimentul se prezintă și cu o ofertă culinară concepută să complementeze și chiar să desăvârșească degustarea unui whisky fin. Oferta festivalului va fi variată, de la produse gourmet la ciocolată artizanală.

The Whisky Club, organizatorul evenimentului împreună cu Mixtopia Live Pro Events, reprezintă cea mai importantă și activă comunitate de iubitori de whisky din România. Clubul a fost înființat în 2013 de câțiva oameni pasionați care doreau să își împărtășească impresiile despre vasta lume a whisky-ului, fie că e vorba de single malt, vatted malt, blend, whiskey Irlandez, bourbon sau whisky japonez.

A sosit momentul ca pasiunea să fie dusă mai departe și astfel s-a născut Whisky Fest – un eveniment de trei zile ce va cuprinde degustări, povești nespune din lumea whisky-ului, invitați de marcă din domeniu, dar și muzică bună și bucate alese.

Prima ediție a Whisky Fest a avut loc în 2016 și a înregistrat peste 2000 de participanți, fiind primul eveniment din România dedicat exclusiv acestei băuturi.

Prețul unui bilet pentru prima vizită la eveniment este de 39 de lei / zi, indiferent de ziua participării și va include și un pahar special Glencairn, dedicat evenimentului, pe care vizitatorii îl vor primi cadou pentru a degusta băuturile din cadrul festivalului. Pentru oricare a doua vizită, accesul va costa doar 20 de lei. Abonamentele vor avea prețul de 70 de lei.

Biletele de 39 lei și abonamentele se pot cumpăra din Rețeaua IaBilet.ro și în fiecare zi de eveniment la intrare, într-un număr limitat.

Biletele de 20 de lei se vor găsi doar la intrate și vor putea fi eliberate doar prin prezentarea biletului din ziua anterioară, pe care recomandăm doritorilor să îl păstreze.

Whisky Fest 2017 este un eveniment organizat de The Whisky Club și Mixtopia Live Pro Events. 

Eveniment exclusiv 18+, ținuta recomandată fiind smart casual.

Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania

Share This