Afis-Enter-Shikari-5octConcertul Enter Shikari şi Hacktivist se apropie cu paşi repezi. Ne bucurăm să anunţăm încă o trupa invitată. Formaţia constănţeană de dynamic progressive metal White Walls se alătură line-up-ului show-ului.

White Walls este una dintre cele mai apreciate trupe de metal din România. După două albume de succes, “Mad Man Circus” şi “Escape Artist”, formaţia a făcut o pauză, dar a revenit cu forţe proaspete.

De curând, White Walls a anunţat că va continuă turneul “Escapism Tour” pentru promovarea celei mai recente apariţii discografice, albumul “Escape Artist”. Trupa va putea fi văzută în concert în oraşe că Iaşi, Galaţi, Bucureşti, Cluj-Napoca şi altele.

Din momentul întemeierii, în anul 2009, şi până acum, White Walls s-a remarcat prin originalitatea genului abordat, calitatea prestaţiei live şi lansările de o calitate excepţională, lăudate atât de fani, cât şi de criticii de specialitate.

În cadrul concertului susţinut alături de Enter Shikari şi Hacktivist, rolul toboşarului White Walls va fi preluat de Andrei Ilie de la Days of Confusion.

Share This