Within the Nova a lansat melodia ”Forsake the Crown” care poate fi ascultată sau descărcată în format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

Foresake-the-crownWithin the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt şi Cezar (The Faceplant).
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Formaţia a declarat: “Forsake the Crown” este single-ul de debut al formaţiei, înregistrat DIY, cu mixul/masterul realizat de către basistul nostru, Akos Mondovici. De asemenea ne bucurăm să anunţăm colaborarea noastră cu Universal Music România Digital Distribution! Acesta este primul material semnat Within the Nova lansat sub egida UMR / UROCK pe piaţa online. Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin piesa aceasta este că trăim într-o realitate cu multe feţe, fiecare dintre ele încercând să ne distragă atenţia de la lucrurile importante din jurul nostru. Ignoranţa nu face decât să ne îndepărteze de individ, de lumea din jurul nostru, şi, în acelaşi timp, de umanitate. Este momentul să ieşim din umbre, şi să lăsăm în urmă coroana.”

Contact Within the Nova:
www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com

Share This