ground-zeroWithin the Nova a lansat melodia ”Ground Zero”, care poate fi ascultată sau descărcată în format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/WithinTheNova-GroundZeroWe

Formaţia a declarat: “‘Ground Zero’ este al doilea single al nostru, mixat şi masterizat de către Vlad Bornuz. Piesa vorbeşte despre cum suntem prinşi într-o continuă fugă. Deşi ne luptăm cu glasul din minte ce încearcă să ne îndrume, rămânem constanţi în a fi clientul fidel al tentaţiilor ce ne sunt etalate pe faţă fără nicio ruşine de către ‘demonii’ din jurul nostru, pierzându-ne cu totul în acest joc al decepţiei. Căi de mijloc nu există. O iei de la zero, te ridici şi îi ‘vânezi’ pe cei care te-au ‘vânat’ o viaţă întreagă sau taci, pleci capul şi devii doar o altă victimă a circumstanţelor.”

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara, înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt şi Cezar (The Faceplant).
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descărcat la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

Share This