Completări în componența Within the Nova! Richard Ebner (Pandora, ex-Sanctuar) se alătură grupului timișorean de industrial metalcore ca membru oficial ocupând poziția de toboșar!

poza-richard

Alex Rizea a declarat următoarele: ‘’Suntem bucuroși să îl primim pe Richie alături de noi ca toboșar în familia Within the Nova! După cum unii dintre voi știți, am susținut împreună cu el ultimul nostru concert care a avut loc la Timișoara împreună cu Dirty Shirt, deci suntem deja familiari unii cu alții și putem spune că ne înțegelem grozav atât pe plan muzical cât și personal. Nu puteam găsi un om mai potrivit care să fie implicat în tot ceea ce înseamnă Within the Nova pentru noi și în planurile noastre de viitor!’’

poza-pandora

”Pe deasupra Richie este și colegul meu de trupă în Pandora, ne știm de o perioadă de timp și am apucat să ne creăm o sinergie muzicală, lucru care nu poate fi decât constructiv pentru ceea ce vom face în Within the Nova! Suntem nerăbdători să venim cu mai multe vești legate de activitatea noastră în viitorul apropiat și să urcăm din nou pe scenă în formula actuală!” – a mai adăugat liderul formației.

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos și Zsolt.
Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0
Al doilea single al formatiei, “Ground Zero” poate fi ascultat la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k
Coverul piesei “E.T.” al cântăreței americane Katy Perry, poate fi ascultat la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=GcQL_j9Mfco
Teaserul primului videoclip care urmeazp sa fie lansat de către Within the Nova poate fi vizionat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=w73tRsSlbTE

Contact Within the Nova:
Facebook: www.facebook.com/withinthenova
E-mail: withinthenova@gmail.com

Share This