Within the Nova a lansat coverul melodiei “E.T” (Katy Perry) care poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Formaţia a declarat următoarele: “E.T” este cover-ul lansat de noi în urma unui sondaj de opinie adresat publicului, înregistrat, mixat/masterizat la Critical Sound Studio de către Akos Mondovici & Alex Rizea. Ne-am distrat enorm de mult în creearea acestui cover pentru că am avut ocazia să ne orientăm către un sound mai electronic, şi să experimentăm mai mult din punct de vedere al producţiei. De asemenea, piesa beneficiază de un featuring la chitară din partea bunului nostru prieten Tibi Fekete, fost coleg cu Alex în trupa Raven Tears.

Within-the-novaWithin the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt şi Cezar (The Faceplant).

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descărcat la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=IqYaVTRUAD0
Al doilea single al formaţiei, “Ground Zero” poate fi ascultat la linkul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=HvpdahbHw0k

Within the Nova susţine un concert în cadrul Gugulan Rock Festival 2016 în data de 5 august. Link-ul eventului este: https://www.facebook.com/events/582147518619903/

Contact Within the Nova:
www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com

Share This