Within the Nova a semnat cu casa de discuri britanică The Snakes on Fire Records, lansează teaserul pentru primul videoclip intitulat “The Idealist” și anunță schimbări de componență!

Liderul trupei, Alex Rizea, a declarat următoarele:  ”Suntem extrem de încântați să anunțăm că am semnat cu casa de discuri The Snakes on Fire Records (Anglia) prin care vom lansa primul nostru videoclip la următorul single, “The Idealist”.

Oficial, suntem prima trupă din roster-ul britanicilor, ei fiind o apariție nouă în industria muzicală britanică și europeană. Împreună vrem să construim un viitor atât pentru Within the Nova, cât și pentru The Snakes On Fire  într-o relație bazată pe încredere, profesionalism și ințelegere, așa cum considerăm că ar trebui să fie o colaborare de tip trupă – casă de discuri.

Videoclipul piesei “The Idealist” este produs de către echipa 7i.studio [Septimiu Bitea – Director/Regizor (care a regizat filmul Chameleon, premiat în 16 Iulie 2015 la Luxembourg); Flavius Nucea – Asistent Imagine; Dean Duracu – Operator Dronă], iar lansarea acestuia va avea loc în data de 10 Noiembrie 2017 sub egida The Snakes on Fire Records. Odată cu acest release urmează să facem publice și alte aspecte legate de planurile Within the Nova pentru anul 2017.

De asemenea, cu regret trebuie să vă informăm că Cezar (tobe) nu mai face parte din componența formației. Am decis împreună că este spre binele tuturor să încetăm colaborarea noastră pe plan muzical dar am rămas prieteni în continuare și ne susținem reciproc. Poziția de toboșar va fii suplinită de către Richard Ebner (Pandora) pentru următorul nostru concert din data de 10 Septembrie 2016, alături de Dirty Shirt la Club DAOS Timișoara.”

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timişoara înfiinţată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos și Zsolt.

Trupa îşi trage seva de inspiraţie din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean şi scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare şi tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Al doilea single al formatiei, ”Ground Zero”  poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Coverul piesei ”E.T.” al cântăreței americane Katy Perry, poate fi ascultat la linkul de mai jos:

Within the Nova sustine următorul concert în Timișoara la Club DAOS în deschiderea trupei maramureșene Dirty Shirt în data de 10 Septembrie 2016. Link-ul eventului este mai jos:

https://www.facebook.com/events/1150841701632695 

WTN

Contact Within the Nova:
FaceBook: www.facebook.com/withinthenova
E-Mail: withinthenova@gmail.com

Contact The Snakes on Fire Records:
FaceBook: https://www.facebook.com/thesnakesonfirerecords/
WebSite: www.thesnakesonfire.com
E-Mail: info@thesnakesonfire.com

Contact 7i.studio:
FaceBook: https://www.facebook.com/7i.studio

Share This