YesWeDoYesWeDo continuă promovarea albumului de debut, “The Missed Sanctification”, cu un al doilea video la piesa cu titlul omonim, “Yes, We Do”. Materialul a fost filmat la SuperSize Recording, în cursul înregistrărilor.

“Indiferent de încercările prin care trecem, unele valori rămân. Faptul că ne putem întoarce la ele de fiecare dată, oricând, de oriunde, înseamnă mult. Poate, chiar tot…” – Zoltan Sebestyen despre mesajul piesei “Yes, We Do”.

YesWeDo este un proiect nou de metal alternativ, realizat de Zoltan Sebestyen, un basist/vocalist clujean.

 

Primul material YesWeDo a fost înregistrat prin contribuţia toboşarului Adam Marko, fondatorul formaţiei maghiare de rock progresiv Special Providence, şi a chitaristului clujean Richard Bordea (ex-Vespera, Costi Cămărăşan Band). Munca de studio a avut loc în perioada iunie-august 2014 la SuperSize Recording, Budapesta. Inginerul de sunet Gábor Nóniusz s-a ocupat de înregistrări, mixaj şi mastering. Albumul a fost lansat pe 24 iulie 2015 de casa de discuri Hunnia Records.

Lineup:

  • Adam Markó (Special Providence, HU) – tobe,
  • Richard Bordea (ex-Vespera, Costi Cămărăşan Band) – chitară,
  • Zoltan Sebestyen – chitară bas, voce şi pian/synth

Concept YesWeDo, muzică, versuri şi producţie – Zoltan Sebestyen

Ca şi al doilea, primul single, “Hiding Place”, beneficiază de un material video filmat la SuperSize Recording.

“The Missed Sanctification” este disponibil pe iTunes, precum şi pe YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, BandCamp şi SoundCloud (link-urile de mai jos). Materialul a fost lansat şi în format Digipak CD, inclusiv ca parte dintr-un pachet ‘bundle’ ediţie limitată (100 copii), prin YesWeDo Store

Zoltan Sebestyen este un basist/compozitor clujean, absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, secţiunea Pedagogie Muzicală.

Streaming

YouTube: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-YouTube
Spotify: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-Spotify
Deezer: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-Deezer
BandCamp: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-BandCamp
SoundCloud: http://bit.ly/YesWeDo-TMS-SoundCloud

Share This