Daca îți place să te distrezi și să cânți până la epuizare alături de Zdob și Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateți tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te așteptăm la concertul Zdob și Zdub la Hard Rock Cafe pe 5 decembrie, de la ora 21:30. Pentru un show total, nu avem mese în fața scenei!

Biletele cu loc la masă sunt sold out! În momentul de față mai sunt bilete la Acces General fără loc, în picioare în fața scenei, la prețul de 60 de lei.

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle și punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătușată spectacolelor rock de mare calibru și sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 5 decembrie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, așa că grăbește-te, dacă vrei să iei parte la cel mai tare concert al acestui sfârșit de an.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in reteaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele preturi:
– Cu loc la masă în sală: 119 lei (număr limitat de bilete) – SOLD OUT
– Fara loc, în fața scenei pe ringul de dans: 60 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Share This