Reflektor Venue va fi marți, 08.05.2018 gazda unui eveniment special marca Haywire Booking. Planet Of Zeus cea mai importantă trupă din scena underground grecească se oprește la Timișoara pentru un show ce nu trebuie ratat de către nici un fan al genului heavy rock, stoner și southern rock.

Planet of Zeus s-a format la începutul aniilor 2000, iar în acest timp au dobânbit statutul de trupă cult în Grecia, cântând peste tot, de la party-uri rock în casele prietenilor la arene sold out. Cu un show live de o energie explozivă dar sinceră și cu dorința de evolua mereu, trupa și-a construit un fanbase extrem de loial cu care au spart recordurile de audiență pentru un concert underground în Grecia.

După 4 albume solide, turnee europene în care au împartit scena cu titani precum Clutch sau Lionize, sute de concerte, recenzii stelare, Planet Of Zeus s-a cristalizat în trupa perfectă de rock, care poate trece cu ușurință si naturalețe de la un gen la altul, împletind influențe care variază de la Mastodon la Clutch, Lynyrd Skynyrd la Allman Brothers sau Queens Of The Stone Age.

În deschiderea evenimentului va urca pe scenă DUNGAREE din Ungaria, trupă cunoscută publicului timișorean, ce se întoarce proaspăt din Anglia după ce au înregistrat un nou album la studioul cunoscutului producător și câștigător al premiului Grammy, Liam Watson (White stripes, Electric Wizard, Uncle Acid).​

Evenimentul va începe la ora 20, iar prețul unui bilet este de 30 RON (presale limitat la 50 de bilete ce se găsesc în format fizic exclusiv la Viniloteca) și 40 RON după epuizarea acestora și la intrare. Accesul este gratuit persoanelor între 14 și 18 ani, și sub 14 ani doar însoțite de un tutore legal.

Event link – https://www.facebook.com/events/208542056369756/

Share This