–(Vin) 18 Octombrie Voices Of Silence live @ Rock’n Roll Center Zalau https://www.facebook.com/events/821622721543531/
–(Sam) 26 Octombrie Voices Of Silence live @ Hardward Pub Cluj-Napoca https://www.facebook.com/events/599735203875227/

Dragi prieteni, haideți să ne întâlnim vineri 18 Octombrie în Zalău la Rock N Roll Center și Sâmbătă 26 octombie la super-concertul ANIVERSAR de 25 de ani cu VOICES OF SILENCE, in Hardward Pub/Cluj.
Vom cânta în întregime albumul THUNDERGROUND și multe alte piese de suflet marca VOS! 🙂
Anumite lucruri nu se schimbă niciodată, și una dintre aceste lucruri e prietenia dintre noi, cei cinci care am înregistrat acum aproape două decenii Thunderground, și voi, care ne-ați fost alături la bine și la rău.
Haideți să sărbătorim împreună un sfert de secol de VOS și să petrecem împreună o seară de neuitat!

VOICES OF SILENCE reprezintă una dintre cele mai apreciate formaţii de progresiv din Romania. Trupa a fost fondată la Cluj Napoca în anul 1994 la iniţiativa chitaristului Vincze Szabi, dornic de a face muzică la nivel profesionist.

De-a lungul anilor, VOS participă la un numar mare de concerte și festivaluri importante din țară, talentul şi inspiraţia membrilor săi fiind răsplătite prin nenumărate premii şi nominalizări. Pe lângă aceste reuşite, trupa este invitată să participe la diverse recitaluri alături de majoritatea formaţiilor de metal consacrate din ţară (în cadrul evenimentelor precum Studio Rock MTV Bucureşti-Arenele Romane, Top T Buzău, Maximum Rock, Metalheart fest etc).
Printre premiile câştigate de formaţie de-a lungul timpului putem aminti: Premiul special pentru stil la “Samrock” Satu Mare în 1998, Premiul “Cel mai bun vocal” câştigat de Dudu Isabel cu VoS la “Constelaţii rock” Râmnicu Vâlcea 1998, etc.
2003 este anul în care Voices of Silence efectuează un turneu încununat de succes şi în afara tării.

În descursul carierei muzicale, VOS a reuşit să împartă scena cu trupe de rang internaţional precum: Fates Warning, Wasp, Lake Of Tears, Udo, Tankcsapda, Orphaned Land, Crematory, Whinterhorde, Ossian, Nevergreen, Iron Maidnem, Inner Wish ,Catamenia, Grave Digger, To Die For, The Cold Existence, Emberdald Sun, Urkaft, Burning Point….

Discografie:
Walking out (EP) -2013
2012 (EP) – 2012
The Human Saga – 2008
Thunderground – 2002
Stories of my ways – 2000
First was the beginning (Demo) – 1995

https://youtu.be/qioHYefzIy4
https://youtu.be/zY24HC0iDgU
https://youtu.be/Xtt6yzxAUOc
https://youtu.be/EB5zrfTqV5g
https://youtu.be/hpVfX7oR34w
https://youtu.be/TIuKKRx3MuY

După 25 de ani … interviu aniversar cu trupa clujeană Voices of Silence

Share This